За поредна година Община Велико Търново отличи най-добрите педагогически специалисти за учебната 2019/2020 г. с наградите „Св. Патриарх Евтимий“.

В категорията „Учител на годината“ призът в предучилищното образование получи Валентина Желязкова от Детска градина „Пролет“.

В началния етап бе отличена Антоанета Дочева-Йорданова от СУ „Владимир Комаров“.

Преподавателят по кларнет и ръководител на „Джуниър Бенд“ към СУ „Емилиян Станев“ Йордан Цветанов е носител на отличието в прогимназиален етап.

В гимназиалното образование с наградата е удостоена Даниела Маноилова – старши учител по химия в Природо-математическа гимназия „Васил Друмев“.

Екипите на Детска градина „Евгения Кисимова“ и Средно училище „Вела Благоева“ са носители на приза  „Св. Патриарх Евтимий“ в категория „Колектив на годината“.

Наградите бяха връчени от зам.-кмета на Велико Търново проф. Георги Камарашев на кратка церемония, проведена на открито и при спазване на всички противоепидемични мерки.

Призьорите са определени с решение на Общинския съвет след заседание на Постоянната комисия по образование, наука и култура, която разглежда номинациите.

 

съобщения

Сигнали за корупция, жалби:

Велико Търново
ул. Арх. Георги Козаров 1,
стая №8, тел. 062/616314 rio_vt@ruo-vt.bg

Подаване на сигнали по вътрешен канал – изтегли